Vuoden 1996 F1-maailmanmestari Damon Hillin poika ja kaksinkertaisen maailmanmestari Graham Hillin pojanpoika Josh, 22, lopettaa kilpailemisen formularadoilla. Nuorin Hill on kilpaillut tällä kaudella Euroopan F3 mestaruussarjassa sijoittuen 15 kilpailun jälkeen sijalle kymmenen.

Hillin luopuminen ajourastaan murskaa haaveet maailman ensimmäisestä kolmannen sukupolven F1-voittajasta.

– Hillin perheen jäsenenä tunsin luonnollisesti vetoa kilpailuun. Olen oppinut paljon ja nauttinut tästä kokemuksesta, mutta en halua kilpailla, jos en ole sille täydellisen omistautunut, Hill kommentoi Reutersin mukaan.

Mies kertookin lähtevänsä nyt toteuttamaan tavoitteitaan toisilla kentillä. Isä Damon Hill ilmoittaa tukevansa täysin poikansa päätöstä.

– Moni ei voi samaistua siihen, millaista on syntyä tällaiseen sukuun. On täysin ymmärrettävää että Josh haluaa selvittää, onko tämä ura hänen todellinen kutsumuksensa vai ei, Damon Hill toteaa.