Kanadan GP:n promoottori Francois Dumontier on vahvistanut organisaation olevan neuvotteluissa pitkästä jatkosopimuksesta formula ykkösten hallintoyhtiön kanssa. Kisan nykyinen sopimus päättyy ensi vuonna.

Dumontier kertoi ESPN:lle, että sopimuksen jatko saatetaan kirjoittaa ”tulevina viikkoina”.

– Me neuvottelemme tällä hetkellä sopimuksen jatkamisesta vuosiksi 2015-2024, eli siis kymmenellä vuodella. Se on pisin sopimus, jota meille on tarjottu. Meillä on ollut aiemmin viisivuotisia sopimuksia optioiden kera, Dumontier sanoi.

Mies jatkoi sanomalla, että pitkät sopimukset ovat ajan henkeä formula ykkösissä.

– Kaikki uudet sopimukset ovat nykyisin kymmenvuotisia. Se tarjoaa mahdollisuuden suunnitella pitkällä tähtäimellä; mitä kaikkia parannuksia radalle voidaan tehdä, sijoituksia ja niin edelleen. Me olemme tyytyväisiä työskentelystä tällä tavalla.