Valtteri Bottaksen ja Pastor Maldonadon edustama Williams-talli ei aseta erityisiä tulostavoitteita viikonlopulle Monacossa.

Tallin tekninen johtaja Mike Coughlan toivoo ennen muuta ongelmattomia harjoitussessioita, joissa kuljettajat pääsevät totuttelemaan haastavaan rataan.

– Kyseessä on katurata, joten pitotasot muuttuvat läpi viikonlopun. On siis tärkeää tarjota kuljettajille niin paljon ajoaikaa kuin suinkin mahdollista, jotta he saavat varmuutta – eritoten Valtteri, joka ei ole koskaan aiemmin ajanut täällä, Coughlan sanoi.

– Radan muhkuraisen luonteen vuoksi tarvitaan hyvä mekaaninen alusta. Meidän on nostettava ajokorkeutta ja lisättävä pyörien kääntökulmaa tiukkoihin, syheröisiin mutkiin. Downforcea tarvitaan maksimimäärä.

Parannuksia autoon tulee, mutta kyse on Monacon poikkeuksellisiin olosuhteisiin tarkoitetuista osista.

– Me otimme pieniä askeleita eteenpäin Barcelonassa, mutta viikonloppu oli silti vaikea meille. Meillä on Monacoon muutamia päivityksiä, jotka on suunniteltu tätä ainutlaatuista rataa silmällä pitäen.

– Meidän on kuitenkin jatkettava työskentelemistä lujasti, sillä alku vuodelle ei ole ollut sellainen kuin olisimme toivoneet. Tallina me olemme yhä sitoutuneet puristamaan suorituskykyä irti FW35-autosta.