Williams-talli ei ollut täysin tyytyväinen lauantain aika-ajoihin Monacossa. Tuloksena oli 14:s lähtöruutu Valtteri Bottakselle ja 16:s Pastor Maldonadolle.

Tekniikkapomo Mike Coughlan oli tyytyväinen molempien kuljettajien suorituksiin Q1:ssä, mutta Q2:ssa enemmänkin oli saatavilla.

– Märällä Pastor osoitti jälleen, kuinka hyvä hän voi tällä radalla olla kellottamalla nopeimman kierroksen Q1:ssä. Valtteri teki myös hienoa työtä ajaen yhdeksänneksi nopeimman ajan Q1:ssä, joka oli hänen ensimmäinen aika-ajosessionsa koskaan Monacossa.

– Valitettavasti radan kuivuessa meillä ei ollut FW35:ssä vauhtia ja molempien kuljettajien ajaessa lopussa superpehmeillä, he eivät saaneet parasta irti viimeisistä kierroksistaan.

Bottas itse myönsi, että parempi lähtöruutu olisi ollut mieleen, mutta arvioi kisassa olevan yhä mahdollisuuksia nousta sijoituksissa.

– Olosuhteet eivät olleet hyvät tänään, sillä ne muuttuivat jatkuvasti. Me saimme suurimman osan irti siitä, mitä oli saatavilla, ja vaikkakaan auto ei ole siellä, missä haluaisimme sen olevan, me uskomme tietävämme, mihin suuntaan autoa on kehitettävä, Bottas uumoili.

– Kisa tulee olemaan vaikea, koska takanamme starttaa muutamia nopeita autoja, mutta olen luottavainen, että voimme yhä puskea eteenpäin ja hankkia sijoituksia huomisessa kisassa.