Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier oli kokonaisuudeessaan tyytyväinen viikonlopun antiin Espanjassa, vaikka Romain Grosjeanin matka kisassa päättyikin jo kierroksella kahdeksan tekniseen vikaan.

Toiseksi ajanut Kimi Räikkönen lyhensi eroa sarjakärki Sebastian Vetteliin kuudella pisteellä ja pitää tallin näin tiukasti mukana mestaruustaistossa.

– Hyvä viikonloppu – Kimi otti pisteitä Vetteliltä. Olin hiukan vähemmän iloinen siitä, mitä tapahtui Romainille, Boullier sanoi BBC:n mukaan.

– Meidät nähdään altavastaajana ja se sopii meille, se on meidän filosofiamme. Ferrari on ottanut askeleen eteenpäin, mutta jos voimme pitää nykyisen tasaisuutemme, se on hyväksi mestaruustaistolle.

Kysyttäessä Espanjan GP:n alla varmistuneesta tekniikkapomo James Allisonin lähdöstä, Boullier ei ainakaan myöntänyt huolta.

– Tietenkin sellaisesta seuraa uutisotsikoita. Hän on upea insinööri, mutta olisi hupsua ajatella, että yhden miehen menetys riskeeraisi tämän yhtiön.

– En usko, että tulemme huomaamaan mitään eroa. Tämä talli on ollut olemassa 30 vuotta ja ehtinyt menettää monta työntekijää.