Lotuksen omistajayhtiö Geniin hallituksen puheenjohtaja Gerard Lopez ei pidä Kimi Räikkösen siirtymistä Red Bullin tai minkään muunkaan kilpailevan tallin palvelukseen todennäköisenä ensi vuonna.

Lotus menetti hiljattain arvostetun tekniikkapomonsa James Allisonin, minkä arvioitiin voivan ajaa myös ykköskuljettaja pois Lotukselta ensi kaudeksi, mikäli paikka aukeaisi kilpailukykyisessä tallissa.

– En ole huolissani. Me tiedämme, että me haluamme Kimin ajavan ensi vuonna meillä, mutta me myös tunnemme hänen luonteensa hyvin. Häntä ei voi pakottaa tekemään mitään, Lopez sanoi uutistoimisto Press Associationille.

– Tiedän hänen olevan tyytyväinen, ja jos hänen pitäisi valita tässä vaiheessa, tiedän missä hän tulisi olemaan. Pääasia on se, että hän haluaa luonnollisestikin voittavan auton ja sellainen hänellä on meillä.

– Jos hän voisi löytää paremman auton muualta ja hänellä olisi tilaisuus mennä sinne, hän varmastikin harkitsisi sitä. Mutta me tiedämme antavamme hänelle sitä, mitä hän tarvitsee ja niin kauan kuin jatkamme samaa, hän pysyy meillä, luxembourgilainen vakuutti.