New Jerseyläisen Haddonin lukion urheilujohtaja Alan Carr on menettänyt noin neljän kuukauden palkan sekä pidätetty virantoimituksesta asiattoman käytöksen vuoksi.

Carr jäi toukokuussa 2012 kiinni ex-vaimonsa auton tuulilasin töhrimisestä koiran ulosteella koulun parkkipaikalla. Pariskunta oli eronnut hiljattain ja myös nainen työskenteli ko. oppilaitoksessa.

Turvakamera kuvasi tapahtuman ja huhtikuussa oikeusistuin irtisanoi Carrin viran koulussa todeten, että ”hänen kykynsä toimia kunnollisena esimerkkinä oppilaille on vakavasti kärsinyt”.

Osavaltion opetusministeriön valtuutettu Chris Cerf kuitenkin kumosi päätöksen kuluvalla viikolla sanoen rangaistuksen olevan liian kova verrattuna ennakkotapauksiin.

Cerf uskoi, että sopiva seuraamus on 120 päivän palkan menetys. Tämän lisäksi urheilujohtaja pidätetään virantoimituksesta kuudeksi kuukaudeksi ilman palkkaa ja hän menettää tulevan palkankorotuksen.

Carr, joka alunperin kiisti syyllistyneensä koiruuksiin, myönsi oikeudessa teon kuultuaan turvakameran tallentamasta videosta. Mies perusteli toimintaansa sanomalla halunneensa viestiä ex-vaimolleen, että tämä on ”täysi paska”.

Lähde: Courier-Post