Lotus-talli juhlii edesmenneen F1-mestari James Huntin debyyttikisan 40-vuotispäivää Monacossa tänä viikonloppuna, kertoo Huntin perhe lehdistötiedotteessaan.

Kimi Räikkönen puki torstain harjoituksissa F1-mestarin muistolle omistetun erikoiskypärän päähänsä.

– Olen aina kunnioittanut James Huntia. Minusta on upeaa että Rush [elokuva] on tulossa ja että hänen perheensä lanseeraa tuotteita, jotka edustavat yhtä suosikkiaikakausistani formula ykkösissä, Räikkönen kommentoi.

Perhe avasi viikonloppuna jameshuntf1.com -osoitteessa sijaitsevan verkkosivuston, jossa lähitulevaisuudessa tulee olemaan tietoa tuotteista sekä muista kuljettajaan liittyvistä myöhemmin ilmoitettavista projekteista.

– Me olemme innoissamme, että Kimi juhlii tätä erityistä viikonloppua kanssamme. Me toivotamme hänelle onnea ja kiitämme häntä formula ykkösten kultaisen aikakauden hengen sytyttämisestä uudestaan, sanoi Jamesin veli Tom.

– Odotamme myös innokkaasti #KimiontheHunt -hashtagilla merkattujen twitter-viestien näkemistä!