Saksalaiset viranomaiset ovat saaneet päätökseen tutkimuksensa Bernie Ecclestonen osallisuudesta pari vuotta sitten paljastuneessa korruptiovyyhdissä, joka liittyi formula ykkösten myyntiin vuonna 2006.

Viime vuonna Bayerische Landesbankin pankkiiri Gerhard Gribkowsky, joka myi pankin omistuksen lajissa CVC Capitalille, sai kahdeksan ja puolen vuoden vankeustuomion lahjuksen vastaanottamisesta. Ecclestone myönsi maksaneensa miehelle, mutta kiisti kyseessä olleen lahjus ja sanoi Gribkowskyn kiristäneen häntä.

Tilanteen kehittymistä seurannut toimittaja Joe Saward kertoo blogissaan tänään lauantaina saksalaisraporttiin viitaten, että F1-pomoa vastaan tullaan nostamaan syyte myöhemmin toukokuussa. Syytteenä on lahjonta.

Spekulaatioiden mukaan oikeudenkäynti voisi alkaa heinäkuussa, Saward kertoo.