BMW-konserni tiedotti maanantaina myyneensä vuoden 2013 ensimmäisten neljän kuukauden aikana enemmän kulkuneuvoja kuin minkään aiemman vuoden vastaavana ajankohtana.

Yhtiön brändit BMW, Mini ja Rolls Royce myivät kaikkiaan 603 619 autoa ja 39 319 moottoripyörää tammi-huhtikuussa. Kasvua vastaavasta ajasta viime vuonna on automyynneissä on 5,7% ja moottoripyörämyynneissä 5,0%.

– Me olemme saavuttaneet kaikkein menestyksekkäimmät maailmanlaajuiset huhtikuun myynnit huolimatta tämänhetkisistä heikkouksista tietyillä markkinoilla Euroopassa, kommentoi konsernin myynti- ja markkinointipomo Ian Robertson.

– Me ilmoitimme 2,8 prosentin kasvusta Euroopassa viime kuussa ja olemme saavuttaneet vahvaa kasvua Aasiassa ja Amerikoissa. Tämä vauhti maailmanlaajuisissa myynneissä tulee jatkumaan lisätessämme uusia kulkuneuvoja vetovoimaiseen tuoteportfolioomme.