Williams-talli kehui molempien kuljettajien, Pastor Maldonadon ja Valtteri Bottaksen ajaneen Bahrainissa ”vahvan” kisan.

Tuloksena oli 11:s ja 14:s sija ja tekniikkapomo Mike Coughlan arveli, että Kiinan GP:n kaltainen loppuhuipentumakin olisi voinut olla mahdollinen, mutta suomalaistulokkaan toinen pysähdys venähti sekuntikaupalla pitkäksi. Ongelmana oli toisen eturenkaan kiinnitys.

– Nähtyämme vauhtimme perjantaina, me odotimme aika-ajoja parempaa suoritusta kisassa, ja näin tapahtuikin. Me suunnittelimme molemmille autoille kolme pysähdystä ja strategia toimi toiveidemme mukaisesti, Coughlan sanoi.

– Automme olisivat varmaankin taas taistelleet lopussa vastakkain, mutta Valtteri menetti aikaa varikkopysähdyksellä tapahtuneen ongelman vuoksi.

14:nneksi jäänyt Bottas kommentoi kisansa parantuneen loppua kohti. Alussa aikaa kului keskikastin taistelussa tutulle ongelmalle.

– Kisaa dominoivat tänään renkaat. Kahdella ensimmäisellä stintillä taistelin monen auton kanssa, joten oli vaikea säästää renkaita ja hallita vauhtia.

– Kaksi jälkimmäistä stinttiä olivat paremmat, sillä minulla oli enemmän vapaata rataa ja kykenin saavuttamaan edellä olevia autoja. Nyt täytyy vain jatkaa työskentelyä päivitysten saamiseksi tuleviin kisoihin.

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella kisassa maaliin ennen tallikaveriaan ajanut Maldonado uskoi saaneensa sen, mitä saatavilla oli.

– Saimme 100% autosta irti tänään. Me saimme tänään kaiken kokoon työskennellen tiiminä, halliten renkaat ja 11:s sija oli maksimi.

– Me odotamme todella innokkaasti seuraavaa kisaa, jossa meidän pitäisi pystyä ottamaan askel eteenpäin. Meidän on vedettävä yhdestä naurusta ja pysyttävä positiivisina. Aika on vaikea, mutta kisoja on yhä paljon jäljellä.