Williams-tallin kehityskuljettaja Susie Wolff tähtää mahdollisuuteen ajaa F1-autoa kisakuljettajana tulevaisuudessa.

Viime vuonna skotti ajoi FW33-autoa Silverstonessa näytösluonteisesti ja oli tallin ensimmäinen kuljettaja tänä vuonna FW35:n ohjaimissa. Seuraava tavoite on ajaa kuluvan kauden nuorten kuljettajien testissä.

– Olen fantastisella polulla, mutta en aio katsoa liian pitkälle tulevaisuuteen, Wolff sanoi BBC:lle.

– Nyt on keskityttävä nuorten kuljettajien testipäiviin ja sen osoittamiseen, että olen riittävän nopea – ja sitten superlisenssin saamiseen.

– Kunhan olen tehnyt testin, anon superlisenssiä ja sitten toivon saavani mahdollisuuden kisapaikkaan. Minulla on jo tarpeeksi kilometrejä allani, mutta ei ole mielekästä anoa sitä vielä, koska kisapaikan saaminen olisi epärealistista tässä vaiheessa.

– En ole koskaan tehnyt starttia taikka varikkopysähdystä ja tarvitsen enemmän aikaa autossa. Williams ei tule tarjoamaan autoa, ellei kuljettaja ole tarpeeksi hyvä. Minun on siis osoitettava, että olen.