Kimi Räikkösen ja Romain Grosjeanin edustaman Lotuksen omistajayhtiö Genii kertoo olevansa neuvotteluissa useiden organisaatioiden kanssa nimisponsorin pestistä.

Geniin hallituksen puheenjohtaja Gerard Lopez sanoo, että nimisponsoriksi ei tulla kuitenkaan valitsemaan ketä tahansa ehdokasta.

– Tällä hetkellä kyse on valinnasta. On olemassa useita mahdollisia nimisponsoreita, joiden kanssa voimme tehdä sopimuksen, mutta jokaisen kanssa kyse on 3-5 vuoden sopimuksesta, Lopez selvitti Sporting Life -sivuston mukaan.

– Arvo, joka meillä on mestaruussarjassa ja paddockilla pitää tunnustaa. Näin ollen olemme kieltäytyneet tietyistä sopimuksista, jotka olisimme voineet allekirjoittaa, sillä me emme halua myydä itseämme alehintaan.

Lopez lisäsi, että ”on olemassa hyvä mahdollisuus” sille, että talli saa nimisponsorin tämän vuoden aikana.

Tällä hetkellä talli on kolmantena valmistajien sarjassa merkittävästi paremmin rahoitettujen Red Bullin ja Ferrarin takana.

– Me pidämme asemastamme altavastaajana. Sellainen me olemme, mutta toisaalta me emme ole koskaan pettäneet ketään kehityskykymme suhteen.

– Me käytämme rahamme eri tavalla, mikä tekee meistä mielenkiintoisen tallin sarjassa. Me emme ole koskaan kuluttaneet niin paljon kuin jotkut muut, mutta se ei tarkoita, että me emme tule taistelemaan heitä vastaan.