Lotus-tallin omistavan Geniin hallituksen puheenjohtaja Gerard Lopez vakuuttaa, että Red Bull -johdon kosiskelema Kimi Räikkönen ei ole vaihtamassa tallia.

Mark Webberin uskotaan olevan lopettamassa F1-uransa kuluvan kauden jälkeen, ja Red Bullin perustaja Dietrich Mateschitz taannoin kommentoi suomalaisen olevan vaihtoehto, mikäli aussi todella jättää tallin.

– Kimin mielipide riippuu monista asioita, eikä siitä mitä Red Bull sanoo. Heillä taitaa olla kädet täynnä töitä tällä hetkellä, Lopez sanoi Sky Sportsin mukaan viitaten Sebastian Vettelin ja Webberin välisiin jännitteisiin.

– Omasta puolestani voin sanoa, että suhde Kimin kanssa on erinomainen. Me olemme siellä, missä haluammekin olla, kuten on hänkin, ja voin vakuuttaa, että hän ei ole sellainen kaveri, joka allekirjoittaa minkään valtakunnan esisopimusta kenenkään kanssa.

– Jos tarjoamme jatkossakin sen, mitä hän haluaa, en näe hänen haluavan mennä muualle. Me olemme tyytyväisiä, joten en näe myöskään syytä korvata häntä. Uskon Kimin pysyvän meillä.