McLaren-kaksikko Jenson Buttonin ja Sergio Perezin tiukka taistelu Bahrainin GP:ssä ei parantanut tallin ilmapiiriä. Button sanoo Perezin olleen ”liian aggressiivinen” kuljettajien osuttua toisiinsa kisan keskivaiheilla.

– 300 km/h nopeudessa et odota tallikaverisi tulevan viereen ja osuvan pyörääsi. Se oli pieni yllätys, enkä ole varmaankaan ainoa, jonka on tätä mieltä, Button kommentoi Sky Sportsille.

Tallipäällikkö Martin Whitmarsh vaati aiemmin tällä viikolla Pereziä puolustautumaan radalla kovemmin toisia kuljettajia vastaan. Meksikolaisen innokkuus lähti tällä kertaa kuitenkin käsistä. Nuorukainen osui tallikaverinsa takarenkaaseen sillä seurauksella, että hänen etusiivestään irtosi pieni pala.

– Ei ole tarkoitus sentään osua tallikaveriin. Kuten sanoin Checolle, etusiiven päätylevy olisi voinut puhkaista Jensonin renkaan ja rikkoa hänen [Perez] etusiiveen. Se meni liian pitkälle, Whitmarsh sanoi.