Williams-tallissa oltiin tyytyväisiä Valtteri Bottaksen suoritukseen Kiinan GP:ssä. Tekniikkapomo Mike Coughlan sanoi molempien kuljettajien saaneen parhaan irti autostaan.

Tallikaveri Pastor Maldonado johti Bottasta lähes kisan loppuun asti, mutta toiseksi viimeisen kierroksen päätteeksi venezuealalainen joutui antautumaan hiusneulamutkassa. Kaksikko ajoi maaliin sijoilla 13 ja 14.

– Pehmeämpi rengasseos oli paljon nopeampi lopussa, joten Valtteri teki puhtaan liikkeen sijoittuen näin edelle, Coughlan selitti.

– Me saimme maksimin irti FW35:stä tänään, mutta me tiedämme, että meidän on yhä löydettävä enemmän suorituskykyä, ja tähän tulemme keskittymään seuraavissa kahdessa kisassa, Williams-pomo jatkoi.

Tulokas itse kuvaili kisaansa parhaimmaksi vielä lyhyellä urallaan. Tallikaverin ohitus lopussa oli myös mieleen.

– Tiimi teki hienoa työtä strategian osalta tänään ja saimme parhaan irti paketista. Minusta tämä oli paras kisani tällä kaudella, mutta enemmän vauhtia on löydettävä, jotta voimme päästä lähemmäksi kärkeä.

– Tiesin, että lopussa tulisi olemaan tiukkaa Pastorin kanssa, joten painoin kovaa viimeisellä keskikovien renkaiden stintillä. Nopeammilla pehmeillä renkailla olin sitten aivan hänen perässään, ja kykenin tekemään siirron toiseksi viimeisellä kierroksella. Loppu kisalle oli siis mukava, mutta meidän on yhä kehityttävä, jotta voimme kisata pisteistä.