Williamsin Valtteri Bottas sai Malesian GP:n suorituksestaan kehut tallin tekniikkapomolta, Mike Coughlanilta. Bottas ajoi 11:nneksi erittäin vaikean alun jälkeen, jossa hän tippui letkan hännille hetkeksi. Jopa ensimmäinen piste oli lopulta vain sekuntien päässä suomalaisesta.

– Ajettuaan leveäksi ensimmäisellä kierroksella, Valtteri ajoi hienon kisan taistellen läpi jonon ja sijoittuen juuri ja juuri pisteiden taakse, Coughlan sanoi.

Pastor Maldonadon kisa otti huonon käänteen aiottua aiemman pysähdyksen vuoksi rikottuaan etusiipeään. Myöhemmin hän kärsi vielä KERS-viasta, joka pakotti hänet pysähtymään varotoimena, tekniikkapomo selitti.

– Talli tutkii asiaa. Kaiken kaikkiaan meidän suorituskykymme on parantunut sitten Melbournen, mutta paljon tehtävää yhä on.

Kaikki muut tulokkaat taakseen jättänyt Bottas oli jokseenkin tyytyväinen suoritukseensa ja uskoo parempaa olevan tiedossa.

– Sain hyvän startin, mutta ajoin sitten ulos kuivalta linjalta kilpaillessani [Giedo] van der Garden kanssa ja vedin leveäksi tippuen viimeiseksi. Radan kuivuessa pystyin ohittamaan muutaman auton ja ajoin hyvän, puhtaan kisan.

– Tiimi teki upeaa työtä strategian kanssa ja jos kierroksia olisi ollut muutama enemmän, olisin voinut hyökätä pistesijoituksen saamiseksi. Me maksimoimme saatavilla olevan tänään, mutta luotan talliin siitä, että voimme jatkaa työskentelyä kehittyäksemme.