Mercedeksen tallipäällikkö Ross Brawn myöntää Mercedeksen kehityksen näyttävän tällä hetkellä myönteiseltä. Kun kautta edeltävät testit on nyt saatu päätökseensä, uusi auto on kiertänyt Jerezin ja Barcelonan ratoja yhteensä 5224 kilometriä, joka on yksi talvikauden korkeimmista luvuista.

– Testiohjelman tulessa nyt loppuunsa, olen tyytyväinen kehityksestä, jota tiimi on tehnyt viimeisen kuukauden aikana sekä kehitysaskeleista, joita auton kanssa on saavutettu, Brawn sanoi.

– Me olemme saavuttaneet tavoitteemme testiohjelmallemme ja kilometrimäärät, joita olemme ajaneet, ovat erittäin tyydyttäviä.

Kuljettajakaksikko Lewis Hamilton ja Nico Rosberg ajoivat lauantaina ja sunnuntaina kyseisten päivien nopeimmat ajat, jotka jäivät koko Barcelonan testien kolmanneksi nopeimmaksi sekä nopeimmaksi kellotukseksi.

Brawn sanoo kuljettajien ja kisatiimin yhteistyön toimivan hyvin, mutta ei vedä testiajoista rohkeita johtopäätöksiä.

– Lewis on asettunut tallin äärimmäisen hyvin ja kaikki nauttivat työskentelystä sekä hänen että Nicon kanssa läpi kolmen testin.

– Me olemme realistisia suorituskyvystämme täällä sekä asemastamme Melbournessa ja odotamme innokkaasti uuden kauden tuomaa haastetta.