Marussia toivoo Venäjän kasvavan kiinnostuksen formula ykkösiä kohtaan näkyvän uusina sponsoreina tallille.

Venäläis-brittiläinen talli allekirjoitti torstaina vuoden mittaisen sponsorisopimuksen venäläisen vedonlyöntiyhtiön Liga Stavokin kanssa, mutta tallin toimitusjohtaja Andy Webb uskoo uusiakin voivan olla tiedossa.

– Jokainen tietää, että meillä on formula ykkösten kaikista talleista pienin budjetti, ja suoraan sanottuna olen ylpeä siitä, Webb sanoi uutistoimisto Reutersille.

– Meille maksaa 1,25 miljoonaa puntaa [noin €1,5 miljoonaa] viikossa pysyä formula ykkösissä ja tällä tasolla. Tietenkin jos haluaa edetä ylemmäksi, tarvitaan paljon suurempi budjetti.

– Aika on kriittinen Marussialle, joten kaikki sponsoriuutiset ovat hyviä, mutta venäläisen yhtiön mukaan tulo on paljon merkittävämpi tekijä meille kuin mikään sen tuoma rahasumma.

Ensi vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä Venäjän GP tulee kasvattamaan paikallisten yhtiöiden halua sijoittaa lajiin, Webb uskoo.

– Juuri nyt Venäjän kiinnostus formula ykkösiin on hyvin vähäistä, mutta se tulee epäilemättä kasvamaan suuremmaksi ja suuremmaksi. Me yritämme tuoda enemmän Venäjää formula ykkösiin ja enemmän formula ykkösiä Venäjälle.