Jos sattuu olemaan huippujalkapalloilija, rahaa käytettävissä voi hyvinkin olla enemmän kuin sille löytyy käyttöä. Verkkosivusto motortorque.com on koonnut listan eurooppalaisten jalkapalloilijoiden uskomattomimmista valinnoista autojen osalta.

Real Madridin Cristiano Ronaldon valinta on superauto Lamborghini Aventador, jonka vuoden 2013 mallille valmistaja lupaa 350km/h huippunopeuden, 515 kw moottoritehon sekä kiihdytyksen nollasta sataan 2,9 sekunnissa.

Lähinnä ei urheilullisista syistä mediassa esiintyvä AC Milan -tähti Mario Balotelli puolestaan ajaa maastokuvioidulla Bentley Continental GT:llä. Noin 2300 kilon omapainosta huolimatta Bentley lupaa perusversion kiihtyvän nollasta sataan 4,6 sekunnissa ja jatkavan aina 303 kilometrin tuntinopeuteen asti.

Niin ikään urheiluauton itselleen on valinnut Barcan Lionel Messi. Maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi vuosi toisensa jälkeen valittava argentinalainen ajaa Maserati GranTurismo MC Stradalella. Auton suoritusarvot ovat edellisen kaltaiset; huippunopeudeksi valmistaja lupaa 303 km/h ja kiihdytyksen nollasta sataan 4,5 sekunnissa.

Aston Villan Stephen Ireland sekä Leedsin El-Hadji Diouf sen sijaan ovat hankkineet itselleen kustomoidut katumaasturit. Ensin mainittu ajaa muun muassa vaaleanpunaisilla vanteilla koristellulla Range Roverilla. Jälkimmäinen taas on vienyt Cadillac Escaladensa ulkonäön hyvän maun rajoille kullatulla rungolla.

Taatusti yksilöllisin valinta kuitenkin löytyy Arsenalin Thomas Vermaelenilta, joka ajaa pikkuruista, erittäin retroa Nissan Figaroa.