Ferrarin tallipäällikkö Stefano Domenicali kehuu tallin saamaa alkua vuodelle. Kausi 2013 alkoi Australiassa Fernando Alonson toisella ja Felipe Massa neljännellä sijalla, jonka ansioita Scuderia johtaa nyt tallien mestaruuskamppailua. Alku on paras sitten kauden 2010.

– Ferrarin näkeminen valmistajien sarjan kärjessä on hieno palkinto kaikille ihmisille, jotka ovat työskennelleet valtavan lujasti sekä radalla että kotona Maranellossa, Domenicali sanoi Ferrarin kotisivulla.

– Tämä oli vasta ensimmäinen askel hyvin pitkässä kaudessa, ja nyt on aika analysoida ja arvioida kaikkea Melbournesta saatua dataa, jotta olemme heti valmiina tulevan viikonlopun kisaan Malesiassa.

Hyvästä alusta riippumatta tallipäällikkö ei nimeä tavoitteita Malesian kisaan, joka arvaamattomuudessaan hakee vertaistaan – eri toten kauden alussa, jolloin autojen keskinäinen kilpailukyky ei ole vielä selvillä.

– Sepang on hyvin erilainen rata ja meidän suunnitelmamme on puristaa paras irti paketistamme. Meidän on odotettava ja katsottava kuinka auto käyttäytyy täysin erilaisessa ympäristössä.

– Rata vaatii toisenlaisia asioita autolta kuin mitä Australiassa koettiin. Radan pinta muuttuu ja ainutlaatuiset sääolosuhteet – hyvin kuumat ja kosteat – tulevat myös vaikuttamaan kaikkien suorituksiin tänä viikonloppuna.

– Me tiedämme mitä täällä vaaditaan ja tulemme tekemään tavanomaisen kompromissin downforce-tasojen osalta, jotta pärjäämme sekä tiukemmista osista että kahdesta pitkästä suorasta.