Matias Laineen Formula Renault 3.5 World Series –sarjan toinen testipäivä Motorland Aragon –radalla peruttiin lumen ja jään vuoksi. Barcelonan ja Valencian puolivälissä sijaitseva rata oli peittynyt yöllä lumeen, eikä sääennuste luvannut kelin lämpenemistä, joten sarjan testipäivä oli pakko perua. Talleille ja kuljettajille jäi tehtäväksi pakata tavaransa.

– Oli se aika näky, kun aamulla katsoi ulos. Lunta oli viitisen senttiä ja pakkasta muutama aste. Radalla tilanne oli sama. Harmittava juttu, mutta minkäs kelille mahtaa, Laine kommentoi.

Vaikka lauantain testi peruuntui, jäi P1 Mototorsport –tallissa ajavalle Laineelle hyvä tuntuma Espanjasta. Ensimmäisenä testipäivänä Laine ajoi kahdeksanneksi nopeimman kierroksen.

– Perjantaina ajo sujui hyvin ja se kyllä helpottaa jatkoa ajatellen. Tässä voi hyvillä mielin suunnata katseet seuraavaan testiin Ranskaan, Laine sanoi.

Formula Renault 3.5 World Series –sarjan seuraavat testit ajetaan 8. -9. maaliskuuta Paul Ricardin radalla Ranskassa. Viimeiset testit ennen kauden alkua ovat 19. -20. maaliskuuta Barcelonassa.