Sebastian Vettel uskoo, että Jerezissä ajettujen kauden ensimmäisten testien perusteella uusi RB9-auto on lähtökohtaisesti edeltäjäänsä ”hieman” parempi.

– Minusta tämä on ollut aika hyvä testi koko tallille. Luotettavuuden kanssa ei ole mitään ongelmia ja me ajoimme paljon kierroksia, joten olen aika tyytyväinen tuloksiin, Vettel sanoi.

– Oloni on hieman parempi kuin viime vuonna. Meillä oli silloin jotain ongelmia luotettavuuden kanssa, joten olemme tehneet kotitehtävämme hyvin.

Seuraavat testit Barcelonassa siintävät jo puolentoista viikon päässä ja saksalainen pitää mahdollisena, että tällöin voidaan kenties tehdä joitain vertailuja autojen voimasuhteista.

– Barcelonan testi varmaankin paljastaa hieman, mutta lähinnä siksi, että ihmiset ajavat enemmän ja tallit kokeilevat erilaisia asioita enemmän. Jos siis pitää silmänsä auki, voi huomata joitain asioita.

– Mutta kuten olen sanonut aiemminkin, meidän on vain keskityttävä omaan työhömme. Barcelonassa opimme lisää itsestämme ja ehkä hieman kilpailijoista. Sen pitäisi olla mielenkiintoista.