Kimi Räikkösen ja Romain Grosjeanin edustaman Lotuksen odotukset tulevasta ovat korkealla. Grosjean debytoi uudella autolla tiistaina ja kertoi kokemuksen olleen erittäin lupaava.

– Tuntuma E21:stä on hyvä; se tuntuu hyvin samankaltaiselta kuin E20 ratin takana, vaikka sen ulkonäkö onkin erilainen. Jälleen kerran Enstone on tuottanut auton, joka on nopea ensikierroksesta alkaen, Grosjean kommentoi päivän päätteeksi.

– Me kulutimme hieman enemmän aikaa tänään varikolla kuin olisi ollut ihanteellista, mutta sellainen on normaalia testatessa. Olen tyytyväinen, että saimme ajettua 54 kierrosta ja vielä tyytyväisempi siitä, että ne kaikki olivat nopeita.

– Meillä on nyt hyvä käsitys renkaista ja meillä tulee olemaan jonkin verran haasteita niistä: pitoa löytyy, mutta suorituskyky tippuu niiden kuluessa. On kuitenkin sanottava, että Jerez on erittäin spesifi rata tältä osin.

– Vauhti tuli tänään helposti, emmekä yrittäneet vastata nopeampien autojen vauhtiin iltapäivällä. Meidän pitäisi pärjätä vielä paremmin huomenna.

Tekniikkapomo James Allison jakoi ranskalaisen myönteisen ensireaktion uuteen autoon.

– Kaikki vaikuttaa positiiviselta tähän mennessä. Palaute Romainilta on ollut rohkaisevaa ja insinööripuolella ei ole ollut mitään erityistä draamaa. Kaiken kaikkiaan ensimmäinen päivä oli lupaava auton osalta ja toivomme saman jatkuvan tulevina päivinä.