Sankarillinen neljävuotias tyttö on pelastanut kaksivuotiaan pikkusiskonsa sekä itsensä auto-onnettomuuden jälkeen keskiviikkona Yhdysvaltain luoteisnurkassa sijaitsevassa Washingtonin osavaltiossa. Heidän äitinsä, joka ajoi autoa, menehtyi tapahtumassa. Uutisesta kertoo NBCNews.

Vanhempi lapsista veti nuoremman pois romusta ja piti molemmat hengissä kylmässä sateessa huovan alla kuuden tunnin ajan, ennen kuin ohi ajanut autoilija Kraai McClure löysi heidät. Onnettomuus tapahtui noin kello kahdelta yöllä ja auto oli vaikea huomata puiden seasta.

– En kykene edes kuvittelemaan, mitä nämä pienet tytöt ovat kokeneet. Tarinan loppu olisi voinut olla hyvin erilainen, mutta se on nyt puoliksi onnellinen, McClure sanoi.

26-vuotias äiti, nimeltään Jessica Rath, oli matkalla hakemaan kalastajan ammatissa toimivaa miestään Washingtonin rannikolta. Puhelimessa mies oli kuitenkin sanonut vaimolleen, että hänen veneensä ajettaisiinkin Portlandin kaupunkiin Oregonissa ja että vaimo tyttärineen voisi ajaa kotiin.

Rath oli päättänyt kuitenkin suunnata Portlandiin ja poliisit epäilevät nyt, että hän nukahti rattiin.

– Me olemme onnekkaita, että joku kiinnitti huomiota tai emme olisi löytäneet tyttöjä pitkään aikaan. He olisivat saattaneet joutua hypotermiaan, mikäli heidät olisi löydetty yhtään myöhemmin, sanoi Washingtonin maantiepoliisilaitoksen edustaja Russ Winger.

Molemmat tytöt loukkaantuivat onnettomuudessa, nuorempi vakavasti. Hengenvaaraa heillä ei ilmeisesti tällä hetkellä ole, mutta he ovat sairaalahoidossa.