Pastor Maldonado saa alkavalle kaudelle aisaparikseen Valtteri Bottaksen Williamsilla. Venezuelalaiskuljettaja sanoo tulevansa hänen kanssaan hyvin toimeen ja uskoo suomalaisen osoittavan hyvää vauhtia alusta alkaen.

– Hän on hyvä jätkä ja tunnen hänet hyvin. Olen häntä kokeneempi ja meidän on yritettävä työskennellä yhdessa todella kovaa ja kehittää autoa niin nopeasti kuin mahdollista, Maldonado sanoi Reutersille.

– Meillä on hyvä suhde välillämme, odotan [kautta] siis innokkaasti. Hän on ollut erittäin paljon osallisena kehityksessä ja täysityöllistetty simulaattorissa, joten hän ei ole täysi tulokas. Uskon hänen nauttivan tästä kaudesta ja olevan kilpailukykyinen.

Omalta osaltaan Maldonado odottaa entistä vähemmän virheitä kaudella 2013, joskin kokee ajoittain tulleensa oikeusmurhien kohteeksi menneellä kaudella.

– Teen parhaani jotta voittaisin enemmän kuin yhden kisan, 27-vuotias sanoi luottavaisena.

– Tein joitain virheitä viime vuonna, mutta toisaalta samaan aikaan tulin tuomareiden tappamaksi. Se oli yhdistelmä, 50-50. Kaikki ei ollut minun syytäni ja jokainen tietää sen.