Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeri David Cameron on vieraillut Caterhamin F1-tallin tehtaalla Leafieldissä perjantaina. Cameron edustaa läheistä Witneyn kuntaa parlamentissa.

– Oli kunnia tarjota hra Cameronille kierros Leafieldin teknisessä keskuksessa ja esitellä sitä huipputeknologiaa ja innovatiivista ajattelua, jotka ovat Caterham konsernin sydämessä, pääjohtaja Tony Fernades sanoo.

– Me olemme äärimmäisen ylpeitä siitä, mitä Caterham konserni on saavuttanut hyvin lyhyessä ajassa ja Leafieldin tekninen keskus on täydellinen ympäristö näyttääksemme kuinka pitkälle me uskomme konsernin voivan päästä.

Pääministeri kehui yhtiön tuomaa taloudellista panosta alueelle. Talli siirtyi uusiin tiloihinsa viime kesänä ja toi aiemmalta tehtaaltaan mukanaan yli 200 työntekijää uuteen kotiinsa.

– Tämä on unelmasijoitus mille tahansa vaalipiirille. Caterham-talli tuo korkeatasoisia työpaikkoja, insinööriosaamista ja teollisuutta alueelle, Cameron sanoi.

– Se ei pelkästään luo työpaikkoja, vaan myös antaa todellisen potkun paikalliselle taloudellemme.

– Olen valtavan innoissani toivottaessani tämän hienon yrityksen tervetulleeksi Leafieldiin ja toivon heille parasta menestystä.