Hongkongilainen KCMG sai hiljattain ensimmäisenä kiinalaisena tallina paikan Le Mansin 24 tunnin ajossa. Talli osallistuu ensi kesänä tapahtumaan LMP2-luokassa ja tiedotti tänään vastaanottaneensa tarkoitusta varten hankitun kilpa-auton.

Perustaja Paul Ip sanoo nyt tavoitteekseen viedä yhtiön ei enempää eikä vähempää kuin moottoriurheilun kuninkuusluokkaan.

– Perustin KC Motorgroupin mielessäni yksi kunnianhimoinen tavoite: olla ensimmäinen F1-talli Kiinassa.

– Sitoutuneen johtotiimin ja tukihenkilöstön ponnisteluiden ansiosta jokainen mestaruussarja ja projekti tuo KCMG:tä lähemmäksi tätä tavoitetta. Tänä vuonna tulemme kilpailemaan Le Mansin 24 tunnin ajossa, mikä on uskomaton mahdollisuus meille.

– Lähitulevaisuudessa KCMG tulee laajenemaan entisestään Eurooppaan ja muualle maailmaan, Ip lupaa.