Force Indian ainoa vahvistettu kuljettaja Paul di Resta myöntää alkavalla kaudella tulosodotusten olevan korkeammalla kuin ikinä hänen urallaan. Todennäköistä on, että 26-vuotiaalta odotetaan johtokuljettajan roolia ja sen mukaisia suorituksia.

– Paineita niskassani on enemmän kuin varmaankaan koskaan, sillä kyseessä on kolmas vuoteni, di Resta sanoi Sky Sports -televisiokanavalle.

– Mutta usko pois, asetan itselleni enemmän paineita, koska haluan saavuttaa tavoitteeni ja lopulta olen tässä asemassa, koska olen käsitellyt paineita läpi elämäni.

Kaudella 2012 skotilta otaksuttiin lyövän tallikaverinsa Nico Hülkenbergin, sillä saksalaisella oli alla vuosi kolmoskuljettajana. Alkukaudesta di Resta olikin niskan päällä, mutta Singaporen neljännen sijan jälkeen viimeisissä kuudessa kisassa tiedossa oli enää kaksi pistettä ja viisi pisteetöntä sunnuntaita.

– Jostain syystä onnea ei vain ollut viimeisissä kisoissa. Mutta ei pidä unohtaa, että juuri sitä ennen meillä oli hienoja tuloksia ja suorituksia parissa kisassa.

– Täytyy vain keskittyä uudestaan, palata takaisin virkistyneenä, aloittaa kausi palaen halusta ja iskea painetta muille ihmisille.