Caterhamin tallipäällikkö Cyril Abiteboul sanoo, että talli ei tule tänä vuonna tekemään lupauksia, joita se ei pysty pitämään.

Ennen kautta 2012 talli lupaili, että se tulee nousemaan keskikastiin ja että se tulisi ottamaan ensimmäiset pisteensä. Ranskalainen myöntää, että auton suorituskyvyssä tuotettiin kuitenkin pettymys Heikki Kovalaiselle ja Vitali Petroville.

– Suhde edellisiin kuljettajiimme oli hyvä, mutta tietyissä suhteissa me varmaankin tuotimme heille pettymyksen, Abiteboul sanoi Autosportille.

– Tänä vuonna me emme ole sanoneet kenellekään, että tulemme taistelemaan keskikastin keskellä ensimmäisessä kisassa. Me olemme olleet erittäin selkeitä sen suhteen.

Tallipäällikkö lisäsi, että Caterham tuskin tulee pisteitä tällä kaudella saamaan, vaikka keskikastin hännänpään kiinniottaminen voikin olla mahdollista. Tärkeää on joka tapauksessa huolehtia siitä, että mahdollisuudet käytetään hyväksi.

– Haluan meidän varmistavan, että ymmärrämme täysin kaiken mitä radalla tapahtuu, mikä on suuri muutos viime vuodesta.

– Pisteen hankkimista kilpailemalla ei tule tapahtumaan tänä vuonna, mutta sitä mahdollisuutta ei voi poistaa laskuista, että saamme pisteen sen ansiosta, että tapahtuu jotain epätavallista.