Iso-Britannian F1-televisioija Sky tarjosi verkkosivuillaan perjantaina reaaliaikaisen mahdollisuuden lukijoilleen esittää kysymyksiä varikkotoimittaja Ted Kravitzille.

Eräs kysyjä halusi tietää kuka nykyisistä tulokkaista on toimittajan mielestä todennäköisin tulevaisuuden maailmanmestari.

– Kertauksena tulokkaat: Max Chilton, Luiz Razia, Giedo van der Garde, Esteban Gutierrez, Valtteri Bottas sekä mahdollisesti Jules Bianchi, mikäli hän saa tahtonsa läpi Force Indialla. Minusta parhaat mahdollisuudet ovat viimeisillä kolmella: Gutierrez, Bottas ja Bianchi, Kravitz listasi.

– Ferrari on nähnyt Julesissa jotain, mistä he pitävät ja hän on ollut nopea kaikissa sarjoissa, joissa hän on ikinä kilpaillut, vaikkakaan hän ei ole voittanut mestaruutta sitten F3 Eurosarjan vuonna 2009.

– Aina kun olen haastatellut häntä, hän on vaikuttanut hieman hermostuneelta ja etäiseltä, mutta se saattaa vain johtua siitä, että hän ei ole pitänyt kysymyksistäni!

Sauber- ja Williams-tulokkaat Kravitz nimesi suoraan voittajamateriaaliksi ja valitsi näistä vielä erikseen jälkimmäisen.

– Minulla on korkeat odotukset kuitenkin Gutierreziin ja Bottakseen. Jos he kykenevät kestämään formula ykkösten paineet, uskon molempien olevan riittävän nopeita ja tasaisia voittaakseen oikeassa autossa. Mutta vastatakseni kysymykseesi, sanon Bottas.