Kaudella 2014 käynnistyvän Formula E -sähköautosarjan promoottori Alejandro Agag uskoo, että sarjaan tullaan saamaan kovan tason kuljettajia.

F1-toimittaja ja kommenttaattori James Allenin kotisivun haastattelema GP2-talli Addaxin omistaja asettaa tavoitteeksi F1-tason kuljettajien houkuttelemisen uuteen luokkaan.

– Me tähtäämme siihen, että olemme huippukuljettajien sarja, joten kuljettajia tulee GP2:sta, IndyCarista ja formula ykkösistä. [Haemme] jätkiä, jotka ovat nuoria ja joilla on kokemusta ja jotka ovat uransa keskivaiheilla. Meillä on paljon kokemusta GP2-kuljettajista, Agag sanoi.

– Me näemme itsemme tarjoamassa jotain erilaista. Kuljettaja, joka on lähtenyt formula ykkösistä, ei voi mennä takaisin GP2-sarjaan, mutta voisi tulla Formula E -sarjaan. Me uskomme, että kuljettajat näkevät sen hyvänä asiana urallaan, kun he ovat tulleet tiettyyn vaiheeseen.

Allen itse arvioi, että kuvauksen kaltaisia kuljettajia voisivat olla esimerkiksi Heikki Kovalainen, Kamui Kobayashi sekä Jaime Alguersuari, mikäli he eivät aja formula ykkösissä ensi kaudella, kuten tällä hetkellä vaikuttaa.

Sekä Kovalainen että Kobayashi ovat vakuuttaneet, että formula ykkösten lisäksi moottoriurheilussa ei erityisesti muita kiinnostavia luokkia ole. Ensin mainittu tosin on pariin otteeseen väläyttänyt kiinnostusta rallia kohtaan.