Pirelli: Uusi F1-sopimus vuoden ensineljänneksellä

© Kuva: Getty Images

Pirelli toivoo vahvistavansa jatkonsa formula ykkösissä seuraavien parin kuukauden aikana.

Rengasvalmistajan nykyinen sopimus F1-sarjan kanssa päättyy tämän kauden jälkeen ja urheilujohtaja Paul Hembery sanoo, että ihanteellista olisi tehdä päätös heti kauden alussa tai jo sitä ennen.

– Toivomme [sopimusta] vuoden alussa. Meillä on paljon ihmisiä F1-projektissa, varmaankin jopa enemmän kuin tallit ymmärtävät, joten mikäli jatkoa ei ole, siitä on tiedettävä suhteellisen aikaisin, jotta resursseja voidaan allokoida muihin toimintoihin, Hembery sanoi ESPN:lle.

– Me totisesti haluaisimme tietää ensimmäisen kvartaalin aikana, että tulemmeko me jatkamaan.

– Se on kaksisuuntainen neuvottelu kaupallisten oikeuksien haltijan ja tallien kanssa. FIA on varmaankin ollut tyytyvänen tuotteemme laatuun. Heidän päähuolenaan on turvallisuus ja [liiketoiminnan] läpinäkyvyys, mutta meillä ei ole ollut mitään ongelmia sen kanssa.