Pirellin urheilujohtaja Paul Hembery uskoo, että Pirelli voi osaltaan auttaa F1-talleja rahoitusongelmissaan.

Hembery toteaa, että helppoja ratkaisuja korkeisiin kuluihin lajissa ei ole, mutta kiinnostavalla kilpa-ajotuotteella ainakin tuloja voidaan nostaa.

– On vaikea sanoa kuinka monta tallia tarvitaan jännittävään mestaruussarjaan, mutta selkeästi viime vuosina on nähty talleja, joiden konseptina on ollut taistella formula ykkösissä rajallisella budjetilla, ja jotka ovat sitten kadonneet erittäin nopeasti, koska se ei ole onnistunut, Hembery sanoi Autosportille.

– Kilpailukykyisen F1-tallin tarvitsemat resurssit ovat ilmiselvästi suuremmat, kuin useiden taannoisten tallien sekä osan nykyisistä. Me olemme selvillä siitä ja seuraamme tapahtumia. Me haluamme tietää, että voimmeko tehdä mitään ja kertoa ideoistamme.

– Omalta osaltamme pyrimme tekemään lajista vetovoimaisemman, jotta heillä (talleilla) on paremmat mahdollisuudet myydä sitä sponsoreille.