Martin Brundle: ”Rehellisesti sanottuna halusin Alonson voittavan”

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuski Martin Brundle sanoo, että kausi 2012 oli yksi F1-historian parhaista.

Autosport International -tapahtumassa puhunut Brundle tosin uskoo, että mestaruuden lopulta voittanut Sebastian Vettel oli vasta toiseksi paras kuljettaja sarjassa.

– Rehellisesti sanottuna halusin (Fernando) Alonson voittavan. Tiedän, että meidän (median) on oltava puolueettomia työssämme, mutta kukaan ei pysty olemaan valitsematta omaa suosikkia sen osalta, että kuka on tehnyt parasta työtä ja minusta se oli Alonso, Brundle sanoi.

– Olen valtavan suurin Vettel-fani myöskin, sillä 25 vuoden iässä hänen kypsyytensä ja taitonsa, se miten hän analysoi omaa toimintaansa ja mitä hän on rakentanut ympärilleen ovat uskomattoman vaikuttavia seikkoja. Hän oli siis mestaruuden arvoinen mies myöskin. Hän varasti sen Alonson nenän edestä aivan kuten myös kaudella 2010.

– Se tahtojen taistelu ja heidän määrätietoisuutensa sekä sitoutumisensa näkeminen ja se kuinka he puskivat itseään kauden lopussa kun sekaan heitetään vielä muita kuljettajia… Taitotaso oli upeaa katseltavaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.