Williamsin entinen toimitusjohtaja Adam Parr, joka jätti tehtävänsä yllättäen viime keväänä, uskoo tallin olevan kovassa iskussa. Britti vihjaa Richland F1 -sivuston erikoishaastattelussa, että kauden 2012 auto oli sarjan kärkeä, eivätkä tallin keräämät pisteet vastanneet likimainkaan FW34:n potentiaalia.

Suurimmiksi saavutuksikseen Williamsilla Parr nimeää sen talouden kohentamisen sekä voittoihin pystyvän teknisen tiimin kokoamisen. Menneen kauden kilpailukyky ei siis tullut suurena yllätyksenä.

– Kausi 2012 oli oikeastaan tulosta kaudesta 2011, joskin voitto Barcelonassa ylitti odotukset. Mutta 2012 ei tyydyttänyt ja on nähtävissä, että edessä on yhä pitkä tie, britti sanoi.

Uudessa kisakuljettajassa, Valtteri Bottaksessa, Parr näkee lahjakkuuden. Bruno Senna kuitenkin ansaitsee jatkon lajissa.

– Mitä tulee kuljettajiin, vihasin näitä päätöksiä. Ei ole kysymystäkään siitä, että Valtteri on valtavan lahjakas ja tallin oli pidettävä hänet tavalla tai toisella. Toisaalta uskon Brunoon, ja koska hänen heikkoutensa on kokemuksen puute ja vahvuutensa kyky oppia, hän tulee jatkamaan kehittymistään. Toivon siis näkeväni hänet kilpailemassa 2013.

Kysyttäessä ennustuksia kauden 2013 mestarikuljettajasta, ex-toimitusjohtaja ei pidätellyt.

– Mikäli Williams pystyy tarjoamaan Pastorille (Maldonado) ja Valtterille yhtä kilpailukykyisen auton kaudella 2013 kuin kaudella 2012 ja molemmat kuljettajat tekevät kaikkein parhaansa joka kisassa, silloin Williams voi voittaa (valmistajien) mestaruuden ja kumpi tahansa heistä voi ottaa kuljettajien mestaruuden, Parr sanoi.