Viime keväänä twitterin käyttäjäksi siirtynyt Ferrari-kuski Fernando Alonso kertoo mikroblogipalvelun olevan hyödyllinen harrastus.

Ferrarin Wrooom-tapahtumassa Madonna di Campigliossa puhunut espanjalainen, joka aiemminkin on tuonut esiin tyytymättömyytensä huhu-uutisointiin, uskoo twitterin auttavan pitämään mediajuorut kurissa.

– Sitten twitterin käyttämiseni alun, minä olen ollut se, joka sanoo mitä olen tekemässä, Alonso kertoi.

– Aiemmin saatettiin sanoa, että vietän lomaani norsujen kanssa tai että illastan (Barack) Obaman kanssa, mutta nyt voin esimerkiksi sanoa, että olin Italiassa hiihtämässä uudenvuoden päivänä ennen matkaani Venäjälle ja sieltä Brasiliaan osallistuakseni Felipen (Massa) järjestämään karting-kisaan.

– Twiittaus mahdollistaa suoran yhteyden faneihini, jotta he oppivat sellaisista työni puolista, joista he eivät muuten tietäisi. Tietenkään en voi sanoa kaikkea, koska formula ykkösissä on paljon tietoa, jonka on pysyttävä salassa, mutta se (twitter) on silti hauska ja hyödyllinen työkalu.