Tuore McLaren-kuljettaja Sergio Perez odottaa uuden tallinsa pystyvän tarjoamaan hänelle mahdollisuuden taistella kuljettajien mestaruudesta heti kaudella 2013. Lewis Hamiltonin korvaava nuorukainen uhkuu itseluottamusta talvikauden kynnyksellä.

– Haluan voittaa mestaruuksia tässä tallissa ja haluan voittaa jo ensi vuonna, 23-vuotias sanoi hollantilaisen formule1.nl -sivuston mukaan.

– Tänä vuonna heillä oli paljon luotettavuusongelmia. Jos näin ei olisi ollut, he olisivat taistelleet mestaruudesta. Talli voi tuottaa todella nopean auton ja siksi odotukset ovat korkealla.

– On pystyttävä voittamaan mikä tahansa kisa.

McLaren-päällikkö Martin Whitmarsh ehti jo viime kauden lopulla pelotella tulevaa kuljettajaansa ”paineista, joita hän ei pysty kuvittelemaankaan”. Perez, jolle kauden 2012 loppu oli erittäin vaikea, vakuuttaa kuitenkin, että mainitunlainen paine ei tule täysin uutena kokemuksena.

– Tietenkin huomion kohteena on enemmän kun ajaa kärjessä. Minun on totuttava siihen, mutta olen saanut siitä jo maistiaisen Sauberilla.

– Ollessani podiumilla olin superstara, mutta kun en pärjännyt hyvin, minä olin kuljettaja, joka tekee liikaa virheitä, meksikolainen vuodatti.