Lotuksen kolmoskuljettaja Jerome d’Ambrosio pyrkii yhä saamaan itselleen kisakuljettajan paikan ensi kaudeksi.

Viime vuonna Virgin-tallissa ajanut 26-vuotias myöntää tilanteensa olevan vaikea, mutta taistelu F1-jatkosta ei ole ohi ennen kuin viimeinenkin tallipaikka on täytetty. Tällä hetkellä ainakin teoriassa vapaita kisapaikkoja on jäljellä Marussialla, Force Indialla, Caterhamilla sekä Lotuksella.

– Kaikkia paikkoja ei ole vielä vahvistettu. Me työskentelemme asian kanssa yhä. Tämä on kovaa. Pitää katsoa mitä tapahtuu, belgialainen kertoi Autosportille.

– Kaikki mitä voin sanoa on, että rakastan formula ykkösiä ja rakastin sarjassa olemista viime vuonnakin vaikka auto ei ollut kärkeä. Nautin ajamisesta Monzassa [tänä vuonna] todella paljon. Tulen taistelemaan pysymisestä formula ykkösissä niin pitkään kuin pystyn.

Mikäli ratkaisua ei löydy kisapaikasta, myös jatko varakuljettajana on mahdollinen, joskaan ei erityisen puoleensavetävä vaihtoehto.

– On tietenkin vaikeaa olla ajamatta. Jos minun on vietettävä yksi vuosi lisää kolmoskuljettajana, katsomme sitten mitä voimme tehdä.