Red Bullin suuromistaja Dietrich Mateschitz kertoo, että mikäli Sebastian Vettel jonain päivänä päättäisi jättää energiajuomatallin, korvaajavaihtoehdot olisivat jo tiedossa.

– Jos hän jättäisi meidät, toivottaisin hänellä menestystä, eikä mikään olisi (Lewis) Hamiltonin tai (Fernando) Alonson meille tulemisen esteenä, miljardööri sanoi saksalaisen Motorsport Magazinin mukaan.

Alonso itse vakuutti Brasiliassa tänä viikonloppuna, että hän tulee pysymään ”vähintään” seuraavat neljä tai viisi vuotta Ferrarilla. Hamiltonilla puolestaan on kuluvan kauden jälkeen voimaanastuva, kolmevuotinen sopimus Mercedeksen kanssa.

Vettelin sopimuksesta taas on ollut monenlaisia huhuja, kuten Saksan mediassa aiemmin tänä vuonna esitetty väite, että sopimus voidaan purkaa kauden 2013 jälkeen, mikäli suorituskykypohjaiset ehdot eivät täyty.