Jenson Button ja Lewis Hamilton ovat esittäneet Abu Dhabin kisan jälkimainingeissa jälleen kritiikkiä tallilleen. Hamilton keskeytti sunnuntaina johtopaikalta aloitettuaan paalulta. Ongelmat kauden aikana ovat olleet monenkirjavia.

– Olen ollut paalulla seitsemän kertaa tänä vuonna, mutta olen voittanut ainoastaan kolme niistä kisoista. Muissa tapauksissa on ollut vikoja tai ongelmia varikkopysähdysten kanssa ja niin edelleen, hän sanoi The Sun -lehden mukaan.

– Jos autoni olisi yhtä luotettava kuin Sebastianin (Vettel) tai Fernandon (Alonso), olisin heidän vauhdissa sarjassa tai jopa edellä.

Abu Dhabin lisäksi viimeisissä viidessä kisassa tekniikka on pettänyt Singaporessa, joka päättyi keskeytykseen niin ikään johtopaikalta, sekä Koreassa ja Suzukassa, joissa Hamilton ajoi sentään maaliin.

– Se on neljä vaikeaa viikonloppua, Hamilton listasi.

Tallikaveri Button sanoi suoraan, että hänen kolmesta vuodestaan McLarenilla kuluva kausi on ollut heikoin.

– Sitten minun tuloni talliin, tämä on ollut kamalin vuosi. Meillä on ollut ongelmia hyvin pitkälti joka viikonloppu ja meidän on saatava se loppumaan.

– Tämä auto ei ole sopinut minulle yhtä hyvin kuin kaksi edellistä McLarenia. Se on ollut konstikas ajaa jopa hyvinä viikonloppuina.