Fernando Alonson tallikaveri Felipe Massa arvioi simulaattorikokeilujensa perusteella, että ensi viikonlopun kisassa Teksasissa Ferrari tulee olemaan kilpailukykyinen. Ongelmana on, että Red Bullille rata saattaa osoittautua vieläkin paremmaksi.

– Se on uusi ja erilainen rata. Minusta siinä on tiettyjä yhtäläisyyksiä Intian ja Korean ratojen kanssa, Massa kommentoi brasilialaisen Globo-sanomalehden mukaan.

Koreassa Alonso oli kolmas ja Intiassa toinen. Sarjajohtaja Sebastian Vettel tosin voitti molemmat kisat. Brasilialaiskuljettaja pelkää myös muiden tallien voivan aiheuttaa hämminkiä kärkipäässä.

– Näillä radoilla meillä oli kohtuullisen kilpailukykyinen auto, mutta Red Bull oli erittäin vahva.

– McLaren voi myös olla kilpailukykyinen. Mainittujen kolmen tallin takaakin voi nousta kärkitaisteluun mukaan talleja kuten Lotus, joka voitti edellisen kisan.

Kun kautta on kaksi kisaa jäljellä Vettel johtaa sarjaa kymmenellä pisteellä suhteessa Alonsoon ja on voittanut kaksi kisaa enemmän. Näin ollen hän voi varmistaa mestaruuden ensi viikonloppuna ottamalla vähintään 15 pistettä enemmän kuin espanjalainen.