Williams odottaa kauden neljänneksi viimeisestä kisasta askelta eteenpäin. Tallin kilpailutoiminnan pomo Mark Gillan lupaa Intian GP:hen ennakoitavamman, päivitetyn auton.

Koreassa Bruno Senna oli viimeinen aika-ajojen toiselle osiolle mukaan päässyt kuljettaja, eikä Pastor Maldonadon vauhti riittänyt kuin kahta ruutua parempaan. Itse kisasta kotiin viemisinä olivat pisteettömät sijat 14 ja 15.

– Korean pettymyksen tuottaneen tuloksen jälkeen talli on työskennellyt äärimmäisen kovaa vastatakseen balanssin epäjohdonmukaisuuteen, joka haittasi molempia autoja, Gillan sanoi tallin tiedotteessa.

– Me uskomme löytäneemme ratkaisun ja odotamme innokkaasti päivitetyn auton testaamista ja optimointia.

– Sääennuste Delhissä on hyvä ja odotettavissa on kuivaa läpi koko viikonlopun suhteellisen korkeissa lämpötiloissa.