Pastor Maldonado ei ole vielä valmis lupaamaan jatkoa Williams-tallissa ensi vuonna. Osakilpailuvoittaja sanoo, että siirto on mahdollinen, joskin neuvottelut nykyisen työnantajansa kanssa ovat meneillään.

– Tällä hetkellä on mahdollisuus siirtyä toisiin talleihin, mutta me mietimme jäämistä tänne. Vielä on liian aikaista [sanoa], Maldonado kertoi The Telegraphin mukaan.

– Talli yleensä vahvistaa kuljettajat kauden lopussa, mutta me neuvottelemme tällä hetkellä. Tämä on hyvä perhe minulle; tunnen oloni hyväksi täällä ja he ovat erittäin tyytyväisiä minuun, mutta kaikki tietävät minkälainen sarja formula ykköset on. Asiat voivat muuttua yön yli, venezuealalainen jatkoi.

Lehden tietojen mukaan Maldonado ei ole ainakaan vielä neuvotellut muiden tallien kanssa ja hänen nopeutensa yhdistettynä €37 miljoonan sponsorirahoihin tarkoittanee, että Williams haluaa pitää hänet jatkossakin.

27-vuotiaan saamat pisteet Japanin GP:ssä sekä ylipäätään rauhoittunut aggressiivisuus radalla viimeisissä kisoissa auttanee myös.

– Venezuelassa kaikki ovat iloisia nähdessään minut formula ykkösissä. Me voitimme yhden kisan tänä vuonna, mikä on uskomatonta toisena F1-vuotenani.

– Meillä ei ole ollut parasta autoa, mutta onnistuimme voittamaan silti. Me työskentelemme erittäin kovaa auton parissa ja, kuten tiedätte, minulla on suuri vastuu tässä tallissa, koska olen kärkikuljettaja täällä.