HRT:n Narain Karthikeyan sanoo olevansa riittävän hyvä ajaakseen Force Indialla kaudella 2013, mikäli paikka siellä aukenisi.

Intialaiskuljettaja on ajanut tällä kaudella parhaaksi tuloksekseen 15:nnen sijan Monacon kisassa, mikä on tallin paras tulos, mutta muuten ollut altavastaajana suhteessa tallikaveriinsa Pedro de la Rosaan.

– Minä haluaisin sen mahdollisuuden, sillä olen selkeästi todistanut, että minulla on nopeutta ansaitakseni tilaisuus korkeammalla lähtöruudukossa, Karthikeyan sanoi The Indian Express -sanomalehdelle.

– Samaan hengenvetoon on sanottava, että heillä lienee omat suunnitelmansa kuten aina, joten tällä hetkellä keskityn ainoastaan ajamaan tämän kauden loppuun hyvässä iskussa.

Paikkaa HRT:llä sen sijaan hän pitää todennäköisenä, mikäli Force India syystä tai toisesta kieltäytyisi 35-vuotiaan palveluksista.

– Juuri nyt haluaisin pysyä HRT:n kanssa kaudella 2013, sillä voimme odottaa lisää kehitystä kunnollisella infralla, joka on nyt valmiina. Luulisin asiasta [jatkosopimus] päätettävän talvella kauden jälkeen.