Ferrarin urheilujohtaja Massimo Rivola vakuuttaa, että viimeisten kisojen vastoinkäymiset eivät vaikuta talliin. Vaikka Fernando Alonson ylivoimaiselta vaikuttanut johto on kutistunut jo olemattomaan neljään pisteeseen suhteessa seuraavaan, Sebastian Vetteliin, viimeisissä viidessä kisassa olennaisinta on yhä luotettava tulostahti.

– Lähestymisemme ei muutu vain siksi, että mestaruussarja on muuttunut paljon tiukemmaksi Suzukan tuloksen jälkeen viime sunnuntaina, Ferrari-pomo sanoo tallin kotisivulla.

– Me painamme yhä täysillä auton kehityksen parissa tehtaalla. Meidän ei pidä ylireagoida tai panikoida, sillä auto on yhä kilpailukykyinen. Jos Fernando ei olisi ollut osallisena kahdessa kolarissa, jotka eivät olleet meidän hallinnassamme, tilanne mestaruuskamppailussa olisi täysin erilainen.

Myös Felipe Massaan luotetaan nyt joukkuepelaajana brassin otettua viime viikonloppuna ensimmäisen palkintokorokkeensa sitten vuoden 2010.

– Me olemme iloisia nähdessämme Felipen pärjäävän jälleen niin hyvin, sillä se auttaa meitä molemmissa mestaruussarjoissa ja me tiedämme, että hän voi nyt olla asemassa, jossa hän voi auttaa Fernandoa, mikäli sitä tarvitaan kauden lopussa.

– Tämä päivä meni hyvin ja meidän kisavauhtimme vaikuttaa melko vahvalta sekä pehmeillä että superpehmeillä renkailla. Meidän on kuitenkin muistettava, että renkaiden meno rakoille voi olla ongelma täällä.