Nico Rosbergin viikonloppu on ollut vaikea. Lauantain harjoituksissa Rosbergin vaihdelaatikko kärsi viasta, mikä jätti kultaa arvokkaamman session lyhyeksi. Vaihdelaatikko jouduttiin vaihtamaan ennenaikaisesti, mistä seurasi lähtöruuturangaistus.

Aika-ajoissa tuloksena oli tippuminen jo ensimmäisen jakson jälkeen. Rosberg aloittaa kisan huomenna lähtöruudusta 23.

– Viikonloppu ei ole sujunut aivan suunnitelmien mukaan. Aloittaminen hänniltä huomenna on todella suuri pettymys, joskaan minulla ei ollut mahdollisuutta valmistella autoani vaihdelaatikko-ongelman vuoksi tänä aamuna, Rosberg sanoi tallin tiedotteessa.

– Vei hieman aikaa löytää oikeat asetukset aika-ajoissa, eikä se onnistunut kovin hyvin lopulta. Toivon voivani nousta sijoituksissa kisassa, mutta en ole kovin luottavainen, sillä automme ei kuulu nopeimpiin tällä radalla. Annan tietenkin kaikkeni, Mercedes-kuski lupasi.