Caterham-kuljettaja Vitali Petrovin manageri Oksana Kosatshenko kertoo, että venäläiskuljettajan jatkoneuvottelut formula ykkösissä eivät tällä hetkellä etene. Ongelmana on yhä tuttuun tapaan sponsoreiden puute.

– Me otimme aikalisän. Tarvitsemme aikaa vahvistaaksemme rahoitustamme sekä ymmärtääksemme onko järkeä jatkaa neuvotteluita. Kuten sanottu – ei rahaa, ei kuljettajaa, Kosatshenko kommentoi venäläisuutistoimisto RIA Novostille.

– Olen sanonut jo, että me emme ole valmiit neuvottelemaan koko talvea, kuten viime kerralla. On olemassa muita projekteja, eikä ihminen yksinkertaisesti voi olla jatkuvasti jännityksessä.

– Kauden loppuun mennessä meillä tulee olemaan täysin selkeä ymmärrys siitä, että tulemmeko vetäytymään pois.

Tuoreet raportit pitävät nykyisin Marussialla ajavan Charles Picin siirtymistä Caterhamille ensi vuonna todennäköisenä. Ranskalaiskuljettajan tämän vuoden sponsorirahojen on arvioitu olevan viiden ja kymmenen miljoonan euron välillä.