Marussia Manor -tallin GP3-kuljettaja Tio Ellinas tulee saamaan mahdollisuuden ajan ensi kaudella Marussian F1-tallin autolla nuorten kuljettajien testissä. 20-vuotias kyproslainen oli tallinsa menestynein kuljettaja tällä kaudella sijoittuen kahdeksanneksi sarjassa.

– Tio on tehnyt erinomaista työtä läpi kauden ja täysin ansaitsee mahdollisuuden testata F1-autoa, sanoo Marussian F1-tallin päällikkö John Booth tiedotteessa.

Ellinas itse nauttiskelee vielä uransa ensimmäisestä voitosta, mutta odottaa myös saamaansa mahdollisuutta.

– Oli fantastista voittaa ensimmäinen kisani viime viikonloppuna Monzassa. Kausi on ollut kova, mutta olen oppinut paljon, mikä kulminoitui kyseisen viikonlopun menestykseen upealla radalla.

– Ei tunnu aivan todelliselta, että tulen saaman ensimmäisen F1-testini. Se on jotain, mistä olen unelmoinut lapsuudestani asti. Haluan todella kiittää Marussian F1-tallia tästä upeasta mahdollisuudesta.