Kimi Räikkönen paljastaa tuoreessa venäläishaastattelussa, että F1-aiheinen aikamatkailu eksentristen persoonallisuuksien, skandaalien, eikä yksinomaan terveellisten elämäntapojen täyteiselle 1970-luvulle olisi mielenkiintoista.

Monacon GP:ssä Lotus-kuskin muistetaan kunnioittaneen erästä edesmennyttä formula ykkösten kohutuinta naistenmiestä replikakypärällä, mikä sai erittäin myönteisen vastaanoton maailman medioissa.

– Rakastan aikaa, jolloin James Hunt ajoi formula ykkösissä. Jos puhutaan itse kypärästä, satuin vain pitämään designista ja saimme luvan Huntin suvulta, joten kaikki oli kunnossa. Halusin järjestää jotain erityistä Monacon kisaan, Räikkönen kertoi F1News.ru-sivustolle.

32-vuotias tunnetusti arvostaa vuoden 1976 maailmanmestaria ja tiedetään menneinä vuosina osallistuneen ’James Hunt’ -salanimellä moottorikelkkakisaan silloisen tallinsa, Ferrarin, siitä tietämättä. Silti espoolainen ei näe itseään Huntin toisena tulemisena.

– Minusta tapani elää ei ole samanlainen kuin Huntin, mutta rakastan F1-videoita noilta vuosilta. Se ei näytä modernilta mestaruussarjalta ja tietenkin kaikki oli paljon hauskempaa.

– Olisi totta kai mielenkiintoista matkata takaisin siihen aikakauteen, katsoa kisoja, mutta kelloa ei voi kääntää taaksepäin. Elämä jatkuu ja se on normaalia.